All news

Vacature: Registration Manager voor Additieven wereldwijd - (bio->Chemicus

In de veevoeding mogen enkel additieven gebruikt worden die op positieve lijsten vermeld staan. Deze additieven mogen daarenboven enkel geleverd worden door producenten en distributeurs die voldoen aan de diverse registratievereisten. Wij registreren toevoegingsmiddelen op de EU-markt en op de diverse markten buiten Europa waar we actief zijn. De belangrijkste focus ligt dus zowel op de EU-markt als op de markt van de groeilanden in Latijns America, Midden en Verre Oosten.

The SCK•CEN Academy for Nuclear Science and Technology campaign

The SCK•CEN Academy for Nuclear Science and Technology has launched its 2016 campaign to support PhD candidates and post-doctoral researchers: 37 available topics are published on our website.

Candidates can apply online until March 25, 2016; the application rules are published on the SCK•CEN Academy website.

For PhD topics, please visit http://academy.sckcen.be/en/Your_thesis_internship/PhD_thesis

Vacature Wetenschappelijke medewerker (m/v)

Deze vacature voor een wetenschappelijk medewerker kadert in een samenwerking tussen het Museum voor Midden-Afrika en het Lab. Microbiologie over de microbiële diversiteit in het spijsverteringsstelsel van fruitvliegen (Diptera, Tephritidae), een familie van insecten die aanzienlijke schade veroorzaken in de landbouw in Afrika en Europa.

Dag van de Wetenschap 22 november 2015

Op Zondag 22 november 2015 is het Dag van de Wetenschap! Dit is een wetenschappelijk evenement dat plaatsvindt in Vlaanderen en Brussel en dat je de kans geeft om onderzoek van verschillende onderzoeksgroepen en bedrijven te ontdekken op een interactieve manier. Ook LM-UGent en BCCM/LMG zullen hier aanwezig zijn en meer bepaald op de wetenschapsmarkt. Kom zeker een kijkje nemen naar onze bacteriën en doe zelf onderzoek naar de bacteriën op je huid!!!

Vacture doctoraatstudent

Vacature doctoraatstudent

Vakgroep Inwendige Ziekten, dienst Nefrologie [UGent (UZGent)]en Vakgroep Biochemie en Microbiologie, Laboratorium voor Microbiologie & BCCM/LMG Bacteriën Collectie (UGent)

Meer informatie!