Vacature: Registration Manager voor Additieven wereldwijd - (bio->Chemicus

In de veevoeding mogen enkel additieven gebruikt worden die op positieve lijsten vermeld staan. Deze additieven mogen daarenboven enkel geleverd worden door producenten en distributeurs die voldoen aan de diverse registratievereisten. Wij registreren toevoegingsmiddelen op de EU-markt en op de diverse markten buiten Europa waar we actief zijn. De belangrijkste focus ligt dus zowel op de EU-markt als op de markt van de groeilanden in Latijns America, Midden en Verre Oosten.

In sommige landen is aanmelding voldoende. In vele andere landen gaat het om heuse verregaande registratieprocedures. Deze procedures omhelzen de exacte omschrijvingen van het product, de betrokken wetgevingen, de analysemethodes, de controle/ verifi catie van de chemische details, het productieproces, (HACCP) controlesystemen, de veiligheidsfi ches en in een aantal gevallen het mede opzetten van wetenschappelijke proeven en schrijven van literatuur.

Onze toeleveranciers bevinden zich in verscheidene werelddelen, met accent op America, China, India en Europa zelf. Er wordt met deze bedrijven vlot gecommuniceerd.

Samenwerking en sturing gebeurt vooral in samenwerking met onze huidige collega’s Registration Manager, Quality Manager en New Business Manager. Essentieel hierin is het opzoeken en verifi catie van de aangeleverde informatie. De interne klanten van deze registraties zijn de commerciële medewerkers in de diverse landen waarmee vlot gecommuniceerd wordt.

Tegelijkertijd zal deze persoon meehelpen met het actualiseren van onze diverse fi ches van alle producten in de groep.

Wij zijn op zoek naar een frisse medewerker en kijken uit naar

• master diploma, met gedegen chemische vorming (bio-ingenieur, biologie, biomedische, …)
  • interesse in kwaliteit en wetgeving - goede teamgeest
  • meertalig (vnl. kennis van het Engels, in tweede instantie Frans)
  • interesse in nauwkeurigheid en aandacht voor details
  • interesse tot communicatie met mensen wereldwijd
  • vlot met de computer - leergierig

Opleiding gebeurt binnen het bedrijf.

Werkplaats: Rijksweg 10 G te 2880 Bornem

Voor informatie over de functie en de organisatie kan je contact opnemen met Ludo Segers: +32 (0)3 369 02 13. Je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae kan je mailen naar HR@orffa.com

Publication date:
Monday, 25 September, 2017 to Wednesday, 25 October, 2017